today - just happy

yesterday almost break down
today happy happy happy happy

kinda won the "best activity schedule" for the first period :)

kinda got my grade for the accounting thingie "upgraded" to highest grade, VG9

kinda got my result back from the counting/costing or whatever it is (not completely satisfied with tyda), and got the best result of all

so you could say im kinda satisfied this day :)

when it is raining lemons..

... well, you just need to learn how to make lemonades don't ya?

first week in the ct has gone reeeeaaaally fast! we kinda missed a lot of work in the beginning because unfortunate stuff like car hire problems, lacking of internet and phone..
-  BUT, we are the best team ever, so we rock it anyway! gonna show those asses!

kiss kiss


skiit i frigoliten!


bara in med den!

har inte ens gått en vecka här på isle of violence - och vi borde säkert vara bajsstressade. men vi chillar mest! hängt hemma idag, ska till puben ikväll! å pia å ja springer mest runt å fotar oss själva i olika positioner. vi är inte helt nöjda med vår boss eller med hoooooooosssan. men skit samma, in med frigoliten i ugnen bara :p



lugn

jag har en skrämmande lugn inställning till mitt för tillfället kaotiska liv. kanske är det lugnet för stormen. kanske har jag på något sätt redan gett upp. kanske.

kanske har jag lärt mig något? kanske behövde jag gårdagens downer för att inse att jag inte upprepar mig, jag tar mig framåt istället.

- för att att ha en lägenhet som ser ut som "hej kom och hjälp mig", och egentligen ska vara tömd och STÄDAD inom 10 h är inte den bästa förutsättningen för att hålla sig lugn.  till saken hör att jag någonstans på de 10 timmarna oxå ska hinna med lite nattsömn.
-  vidare så är packningen ett helt eget kapitel. hur ska man veta vad man ska ta med sig till 2 månaders jobb i england? ja menar det kan vara 2 månader med 15 grader, eller 30 grader.. who knows, it's UK. och hur ska ja dessutom veta vad jag behöver i augusti och på semesterresan? jag kan ju ändå bara ta med en resväska på tåget från kalmar.
- slutligen så råkar man har tenta i kalkylering på söndag. dödskalken. och jag har nog inte pluggat så lite till en tenta innan. men mitt huvud rymmer inte mer. det har pluggat färdigt för den här terminen. tough shit att det var en tenta kvar.

MEN WHOOOOO CARES???


IM LIVING IT. IM LOVING IT. IM LETTING IT GO.


RSS 2.0